Selecteer een pagina
hoe beginnen met ondernemen

Vorige week schreef ik dat mijn aanstaande training ook ingaat op het mindset stuk. Omdat ondernemen spannend en uit je comfortzone is. Maar na het luisteren van mijn pitch in de training weet ik gewoon dat jij straks zin hebt om spannende dingen te gaan doen. Het brengt je namelijk zo veel.🙏
 
Naast het durven zetten van spannende stappen, is er nog iets belangrijk als je begint met ondernemen. En dat is: plezier hebben tijdens het proces.
 
Kijk, je wilt het liefst nu je eigen bedrijf*, niet morgen. Ik weet en herken het, lees maar een paar posts terug.😅

(*En dan bedoel ik een bedrijf dat helemaal bij jou past en waar je goed van kan leven. Een bedrijf waarin jij de regels bepaalt op het gebied van prijzen, klanten, werktijden, alles.) 
 
Maar zo’n bedrijf bouw je helaas niet in een dag. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen nodig. Maar bovenal moet je het proces LEUK gaan vinden. Probeer echt te genieten van de opbouwfase, die krijg je namelijk niet meer terug. Zie starten met ondernemen als spel, en maak het niet te zwaar.🤹🏽‍♀️
 
Je bent begonnen aan iets nieuws, en alleen dat is al reden voor een feestje. Als je geniet en trots bent op de mini stapjes die je zet, is dat bedrijf er sneller en moeitelozer dan gedacht.✨

Enjoy! Dit haalt voor mij de druk er altijd enorm af. Zeker note to self dit weer hoor.