Selecteer een pagina
boommade

Acht weken geleden ben ik begonnen met deze wekelijkse updates. En dus ook ‘officieel’ met het starten van m’n nieuwe bedrijf. Ik heb vrij weinig inspiratie voor een post (heb afgelopen week weinig gedaan, ivm kerstdrukte Boommade 😬). Máár.. terug en vooruit kijken kan altijd. En met het oog op oud en nieuw ook nog eens passend.  

Dus, wat is er afgelopen weken gebeurd?  
– Ik heb m’n online programma gebouwd
– Ik heb de eerste module af (tekst en werkboek)  
– Ik ben bezig met de tweede module 
– Ik heb hier elke week een update gegeven

Wat moet er nog gebeuren? 
– De rest van de modules afmaken (tekst, werkboeken, checklists)
– Video’s opnemen voor alle tien de modules
– Alle inhoud in de online training zetten 

En daarna ga ik mijn training natuurlijk als een malle promoten. Nou, ben je ook weer op de hoogte. 🙃 Hele fijne feestdagen alvast! Hopelijk lukt het je om er nog iets moois van te maken. 🎄