Selecteer een pagina
ondernemen waar beginnen ondernemende vrouw sophie deckers

2022 wordt voor mij het jaar van focus op werkvlak. Dat ga ik doen door vast te houden aan eigen benoemde focusdagen (vertel ik meer over in m’n training) en door m’n eigen agenda voorrang geven boven die van anderen. 
 
Om m’n nieuwe bedrijf een boost te geven ga ik een maand vrij nemen van Boommade. Zodat ik Boommade niet meer als excuus kan gebruiken (“te druk voor nieuwe bedrijf”). En om echt afstand te nemen gaat de workation plaatsvinden in Spanje. 😍
 
Ook wil ik meer overzicht op het gebied van geld. Ik houd mijn financiën bij in Jortt, maar neem te weinig tijd om écht te kijken (waar zitten de lekken, klopt de verhouding omzet/wint, kan het kostenefficiënter etc).  
 
Verder veel buiten zijn met de hond, quality time met vriendinnen en familie, en trouwen! 😱 2022 I’m ready ✨