Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

De training Bouw een bloeiend bedrijf is geschikt voor ondernemers (to be) die in de de opstartfase van hun (toekomstige) bedrijf zitten (jaar 0-2).

Als wil ondernemen, maar je nog geen idee hebt wat je zou willen doen, is het verstandig om daar eerst over na te denken.

De training is met name relevant voor productondernemers, dienstverleners en kennisondernemers. Weet je niet zeker of je hier onder valt? Neem dan even contact met me op (hi@sophiedeckers.nl). Dan kijken we of we een match zijn.

Wat is de investering?

Het DIY pakket is 999,-. Je volgt de training dan zelfstandig.

Het VIP pakket is 1649,-. Je volgt de training dan met mijn begeleiding en je ontvangt meerdere bonussen.

Hier vind je meer informatie over de training Bouw een Bloeiend Bedrijf en de twee pakketten.

Ik wil je training wel volgen, maar ik vind de investering te hoog. Wat nu?

Investeren in iets dat je nog niet kent is natuurlijk heel spannend. Ik geloof er echter 100% in dat mijn training je geld gaat opleveren in plaats van kosten. Maar de kosten gaan natuurlijk voor de baten uit: eerst zaaien, dan oogsten.

Vind je de investering ook te hoog:

  • als je bedenkt dat je al mijn ondernemerskennis van +6 jaar krijgt?
  • Inclusief alle kennis en trainingen waar ik zelf in heb geinvesteerd (voor veel meer geld)?
  • Wetende dat je naast deze training geen andere training nodig hebt, omdat de training Bouw een Bloeiend Bedrijf een totaalprogramma is?

Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen van twee of drie keer te betalen. Mail me om dit aan te vragen.

Even overleggen over of de training jou verder kan helpen, kan natuurlijk ook (hi@sophiedeckers.nl). Geen zorgen: ik ga je niet overhalen, want dat past totaal niet bij me. En ik wil klanten die voor mij kiezen. 😉 

Ik ben geen (jonge) vrouw en/of ik val niet in je doelgroep. Mag ik de training alsnog volgen?

Natuurlijk: je bent welkom! Ik richt me op jonge vrouwen, omdat ik zelf graag hulp had gehad toen ik een jonge, startende ondernemer was.

Maar weet dat ook jij gewoon kan instappen. De inhoud van de training is namelijk relevant voor iedereen. Gender en leeftijd speelt geen rol.

Mocht je het toch fijn vinden om eerst even vrijblijvend te bellen, kan dat natuurlijk ook. Stuur me een mailtje op hi@sophiedeckers.nl, dan plannen we wat in.

Ik werk nog in loondienst, kan ik de training dan wel volgen?

Ja, dat is mogelijk. Je behoudt maar liefst twee jaar lang toegang tot de training. Je kan de training dus volgen in je eigen tijd en in je eigen tempo.

Als je kiest voor het VIP pakket (met mijn begeleiding) vind ik het wel fijn om in overleg met jou een einddatum af te spreken. Ook wil ik om de zoveel tijd een 1 op 1 met je (in de praktijk komt dit meestal neer op één keer in de twee weken, maar hier kan vanaf worden geweken).

De 1 op 1 sessies plannen we van te voren al in. Op deze manier ga je echt stappen zetten. Ik wil namelijk niet dat je gaat of blijft uitstellen. Streng he! 😉

Ik voel mij nog geen expert of ondernemer, kan ik dit wel?

Iedereen begon op 0, ook de meest succesvolle ondernemers. Je begint nooit als expert of als succesvolle ondernemer. Dat is logisch. Accepteer dus dat je nu nog een beginner bent op het gebied van ondernemen.

Vanaf dit punt kun je alleen maar groeien: alles is te leren! En dat is ook precies wat je gaat doen met behulp van de training. Je wordt breed opgeleid, omdat je als beginnende ondernemer nou eenmaal heel veel verschillende petten op hebt.

Ik kan niet direct starten, is dat een probleem?

Zodra je je inschrijving hebt voltooid krijg je twee jaar lang toegang tot video’s in de training. Je behoudt levenslang toegang tot de downloads en werkboeken. Je hebt dus voldoende tijd om alle modules te doorlopen. Mocht het niet passen om nu al te beginnen, kan dat dus ook later.

Weet wel dat ik de training steeds in prijs verhoog. Het is dus voordeliger om snel in te stappen.

Is de training wel iets wel voor mij?

Het is heel logisch dat je het spannend vindt om in een training te investeren. Het kan als een grote stap voelen.

Dit klinkt heel groot, maar ik geloof erin dat het volgen van deze training  letterlijk je leven kan veranderen.

Maar: wil jij doen wat je leuk vindt, mensen helpen, je eigen tijd bepalen, goed geld verdienen, een vrij leven vol voldoening, én ben je bereid om daarvoor stappen te zetten? Dan heb je al alles wat je nodig hebt. De training helpt je met de rest.

Twijfel je over of jouw bedrijf(sidee) past bij de training? Neem dan gerust even contact met me op, dan denk ik met je mee.

Is het niet slim om eerst even zelf te proberen?

Dat lijkt mij niet slim.😉 Misschien ben je al zelf begonnen. Dan zijn mijn vragen aan jou: hoe gaat het tot nu toe? Weet je wat je wekelijks te doen hebt voor welk resultaat? Heb je genoeg klanten? Staat het fundament van je bedrijf? Weet je hoe je je klanten kan aanspreken? Heb je een gelaagd aanbod? Staat je marketing strategie? Heb je (financieel) overzicht?

Ik weet – uit eigen ervaring en die van mijn klanten – dat je veel sneller en moeitelozer kan groeien met behulp van de training Bouw een bloeiend bedrijf.

Hoe fijn zou het zijn om te weten aan welke knoppen je moet draaien voor resultaat? De training bespaart je een hoop tijd, frustratie, dubbel-werk en inefficiëntie. En geeft je daarnaast gewoon heel veel goede tips en tricks die je zelf niet had kunnen bedenken (en Chat GPT ook niet).

Ik wil je training volgen. Maar ik begrijp de btw niet helemaal. Hoe werkt dat?

Btw is een belasting die wordt geheven op de verkoop van allerlei goederen en diensten. Wanneer je mijn training aanschaft, betaal je 21% aan btw ‘extra’.

Maar goed nieuws! Als ondernemer kan je de betaalde btw terugkrijgen van de Belastingdienst. Dit doe je via je btw-aangifte (ook wel: omzetbelasting).

In je btw-aangifte geef je aan de Belastingdienst aan hoeveel btw je hebt ontvangen (bijvoorbeeld van je klanten) en hoeveel btw je hebt betaald (bijvoorbeeld voor zakelijke uitgaven, zoals deze training).

Als het bedrag aan btw dat je hebt betaald groter is dan het bedrag dat je hebt ontvangen (wat eigenlijk altijd het geval is als je begint met ondernemen), krijg je het verschil in btw terug!

Mijn training helpt je bij het begrijpen van btw aangifte en het doen van administratie. Geen zorgen dus als het nu nog niet helemaal duidelijk voor je is.

Ik ben een productondernemer, of ik wil een product gaan verkopen: is de training geschikt voor mij?

Ja, de training is geschikt als je een product verkoopt of gaat verkopen. Ik heb de training doorlopen met creatieve makers en klanten met een webshop.

Zelf ben ik ook productondernemer en een creatieve maker (ik maak en verkoop kunstbomen via mijn andere bedrijf Boommade). Mocht je kiezen voor het VIP pakket (het pakket met mijn begeleiding – wat ik je van harte aanraad) kan ik je hierin dus ook goed begeleiden.

Ik ben een kennisondernemer, of ik wil mijn kennis (als dienst of zzp’er) gaan verkopen: is de training geschikt voor mij?

Ja, de training is ook geschikt als je je kennis verkoopt of gaat verkopen. Ik heb de training getest met klanten die hun kennis verkopen. Denk aan een zzp advocaat, een coach en een sport- en gezondheidsinstructeur.

Zelf verkoop ik ook mijn kennis: in mijn training Bouw een Bloeiend Bedrijf en in de begeleiding van startende ondernemers. Mocht je kiezen voor het VIP pakket (het pakket met mijn begeleiding – wat ik je van harte aanraad) kan ik je hierin dus ook goed begeleiden.

Ik ben al even ondernemer. Ga ik nog wat nieuws leren?

Hier kan ik volmondig ja op zeggen. Mijn training is doorlopen door ondernemers die al langer ondernemen. Zij hebben veel waarde uit de training gehaald.

Na het volgen van de training hebben zij hun bedrijven op een nieuwe manier ingericht. Zo hebben ze onder meer hun branding, hun aanbod, hun website, hun marketingstrategie en prijzen aangepast. Ook hebben ze hun producten of diensten opnieuw succesvol gelanceerd. Heel leuk om te zien!

Ook hebben ondernemers de training doorlopen voor het snel en moeiteloos opzetten van hun tweede bedrijf. Er is genoeg te leren, ook als je al langer onderneemt. Ook ik volg (na 6 jaar ondernemen) nog steeds trainingen om bij te blijven en te leren van anderen. 

Wat als ik vragen heb tijdens de training?

Als je kiest voor het DIY pakket, volg je de training zelfstandig. Je krijgt wel toegang tot een Q & A van klanten die eerder de training hebben doorlopen. Dit is een bonus die alleen geldt voor het jaar 2024.

Als je kiest voor het VIP pakket, volg je de training met mijn begeleiding. Ik heb inzicht in je opdrachten, en we hebben na elke module een 1 op 1. Daar kun je al je vragen aan mij stellen.

Ook krijg je als VIP klant toegang tot een WhatsApp groep. In deze groep zitten andere cursisten die met jou de training volgen. Ook ik zit in die groep. Je kunt dus ook de WhatsApp groep gebruiken voor je vragen!

Hoe lang duurt het voordat ik een bloeiend bedrijf heb?

Ik geloof erin dat dit binnen 5 maanden te realiseren is. Mijn klanten hebben bewezen dat het mogelijk is om al binnen 3 maanden genoeg klanten en omzet binnen te halen. Dan heb je natuurlijk wel de stappen te zetten.

Maar uiteraard is de periode dat jij er over doet afhankelijk van jouw agenda, inzet en bedrijf(sidee). Ook hangt het af van hoe lang je al ondernemer bent en welke groeiambities je zelf hebt.

Als je nog (fulltime) in loondienst werkt, is het wellicht fijner om meer tijd voor de training uit te trekken.

Natuurlijk is het fijn om snel resultaat te boeken, en daar gaan we ook zeker voor. Maar ondernemen is geen sprint. Het bouwen van sommige bedrijven kan nou eenmaal veel tijd kosten. Als je gaat zzp’en binnen jouw niche kom je vaak eerder aan opdrachten dan wanneer je vanuit niets een volledig nieuw merk opzet binnen een markt die je nog niet kent.

Wat kan ik verwachten van de inhoud van de training?

De training Bouw een bloeiend bedrijf bestaat uit 9 modules met daarin videolessen, downloads en werkboeken met opdrachten. De training is ontzettend praktisch. We gaan geen geld ‘manifesteren’. We gaan stappen zetten.

De training is zo opgebouwd dat je alles leert over het bouwen van een bloeiend bedrijf. Je doet als startende ondernemer alles zelf: je marketing, het klantcontact, sales, beter worden in je vak, een aanbod maken, prijzen bepalen, administratie, je website, noem het maar op. Omdat je als ondernemer zo veel rollen te vervullen hebt, wilde ik een totaalprogramma maken.

Met de kennis en handvatten die ik je geef kan jij je bedrijf snel en strategisch opbouwen. Je weet precies welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen.

Zie hier de 9 modules.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in twee of drie termijnen betalen. Mail me op hi@sophiedeckers.nl om dit aan te vragen.

Kan ik nog even met je overleggen?

Je mag mij altijd even een mailtje sturen (hi@sophiedeckers.nl) of (spraak)berichtje op Instagram (@sophie.deckers). Ik vind het alleen maar leuk om van je te horen.

Bellen kan ook!