Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

De training Bouw een bloeiend bedrijf is geschikt voor ondernemers (to be) die in de de opstartfase van hun (toekomstige) bedrijf zitten. Je weet al (ongeveer) wat voor soort bedrijf je zou willen bouwen.

Als je nog geen enkel idee hebt wat je zou willen doen, is het verstandig om daar eerst over na te denken.

Ik ben geen (jonge) vrouw en/of ik val niet in je doelgroep. Mag ik de training alsnog volgen?

Natuurlijk: je bent welkom! Ik richt me op jonge vrouwen, omdat ik zelf graag hulp had gehad toen ik een jonge, startende ondernemer was. Maar weet dat ook jij gewoon kan instappen.

Mocht je het toch fijn vinden om eerst even vrijblijvend te bellen, kan dat natuurlijk ook. Stuur me een mailtje op hi@sophiedeckers.nl, dan plannen we wat in.

Ik werk nog in loondienst, kan ik de training dan wel volgen?

Ja, dat is mogelijk. Je behoudt maar liefst twee jaar lang toegang tot de training. Je kan de training dus volgen in je eigen tijd en in je eigen tempo.

Als je kiest voor het VIP pakket (met mijn begeleiding) vind ik het wel fijn om in overleg met jou een einddatum af te spreken. Ook wil ik om de zoveel tijd een 1 op 1 met je. Dit plannen we van te voren al in. Op deze manier ga je echt stappen zetten. Ik wil namelijk niet dat je blijft uitstellen.

Ik voel mij nog geen expert of ondernemer, kan ik dit wel?

Iedereen begon op 0, ook de meest succesvolle ondernemers. Je begint nooit als expert of als succesvolle ondernemer. Accepteer dat je nu nog een beginner bent.

Vanaf dit punt kun je alleen maar groeien: alles is te leren! En dat is ook precies wat je gaat doen met behulp van de training.  

Ik kan niet direct starten, is dat een probleem?

Zodra je je inschrijving hebt voltooid krijg je twee jaar lang toegang tot de training. Je hebt dus voldoende tijd om alle modules te doorlopen. Mocht het niet passen om nu al te beginnen, kan dat dus ook later.

Weet dat ik de training steeds in prijs verhoog. Het is dus voordeliger om snel in te stappen.

Is de training wel iets wel voor mij?

Het is heel logisch dat je het spannend vindt om in een training te investeren. Het kan als een grote stap voelen. Het volgen van deze training kan letterlijk je leven veranderen.

Maar: wil jij doen wat je leuk vindt, mensen helpen, je eigen tijd bepalen, goed geld verdienen, een vrij leven vol voldoening én ben je bereid om daarvoor stappen te zetten? Dat heb je al alles wat je nodig hebt. De training helpt je met de rest.

Is het niet slim om eerst even zelf te proberen?

Dat lijkt mij niet slim.😉 Ik weet dat je veel sneller en moeitelozer kan groeien met behulp van de training Bouw een bloeiend bedrijf. Hoe fijn zou het zijn om te weten aan welke knoppen je moet draaien voor resultaat? De training bespaart je een hoop tijd, frustratie en inefficiëntie.

Ik ben een productondernemer, of ik wil een product gaan verkopen: is de training geschikt voor mij?

Ja, de training is geschikt als je een product verkoopt of gaat verkopen. Ik heb de training getest met pilotklanten van wie een aantal van hen een webshop hadden en/of zelf creatieve makers zijn.

Zelf ben ik ook productondernemer en een creatieve maker (ik maak en verkoop kunstbomen). Mocht je kiezen voor het VIP pakket (wat ik je van harte aanraad) kan ik je hierin dus ook goed begeleiden.

Ik ben een kennisondernemer, of ik wil mijn kennis (als dienst of zzp’er) gaan verkopen: is de training geschikt voor mij?

Ja, de training is ook geschikt als je je kennis verkoopt of gaat verkopen. Ik heb de training getest met pilotklanten van wie een aantal van hen hun kennis verkochten. Denk aan een zzp advocaat, een coach en een sport- en gezondheidsinstructeur.

Zelf verkoop ik ook mijn kennis: in mijn training en in de begeleiding van startende ondernemers. Mocht je kiezen voor het VIP pakket (wat ik je van harte aanraad) kan ik je hierin dus ook goed begeleiden.

Ik ben al even ondernemer. Ga ik nog wat nieuws leren?

Hier kan ik volmondig ja op zeggen. Mijn training is doorlopen door ondernemers die al langer ondernemen. Zij hebben veel waarde uit de training gehaald.

Na het volgen van de training hebben zij hun bedrijven op een nieuwe manier ingericht. Zo hebben ze onder meer hun branding, hun aanbod, hun website, hun marketingstrategie en prijzen aangepast. Ook hebben ze hun producten of diensten opnieuw succesvol gelanceerd. Heel leuk om te zien!

Wat als ik vragen heb tijdens de training?

Als je kiest voor het DIY pakket, volg je de training zelfstandig. Je krijgt wel toegang tot een Q & A van klanten die eerder de training hebben doorlopen. Dit is een bonus die alleen geldt voor het jaar 2023.

Als je kiest voor het VIP pakket, volg je de training met mijn begeleiding. Ik heb inzicht in je opdrachten, en we hebben na elke module een 1 op 1. Daar kun je al je vragen aan mij stellen. Ook krijg je toegang tot een WhatsApp groep. In deze groep zitten andere cursisten die met jou de training volgen. Ook ik zit in die groep. Je kunt dus ook de WhatsApp groep gebruiken voor je vragen!

Hoe lang duurt het voordat ik een bloeiend bedrijf heb?

Ik geloof erin dat dit binnen 10 weken te realiseren is. Dan heb je wel de stappen te zetten.

Mijn pilotklanten hebben bewezen dat het mogelijk is om genoeg klanten en omzet binnen te halen binnen twee maanden. Maar uiteraard is de periode dat jij er over doet afhankelijk van jouw agenda en inzet.

Wat kan ik verwachten van de inhoud van de training?

De training Bouw een bloeiend bedrijf bestaat uit 9 modules met daarin videolessen, downloads en werkboeken met opdrachten. De training is ontzettend praktisch. We gaan geen geld ‘manifesteren’. We gaan stappen zetten.

Het training is zo opgebouwd dat je alles leert over het bouwen van een bloeiend bedrijf. Je doet als startende ondernemer alles zelf: je marketing, het klantcontact, sales, beter worden in je vak, een aanbod maken, prijzen bepalen, administratie, je website, noem het maar op. Omdat je als ondernemer zo veel rollen te vervullen hebt, wilde ik een totaalprogramma maken.

Met de kennis en handvatten die ik je geef kan jij je bedrijf snel en strategisch opbouwen. Je weet precies welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen. 

Kan ik nog even met je overleggen?

Je mag mij altijd even een mailtje sturen of (spraak)berichtje op Instagram. Ik vind het alleen maar leuk om van je te horen.