wie ben ik?

 

Ik ben Sophie (jan 1992). Oorspronkelijk uit Rotterdam, en nu ‘overgelopen’ naar Amsterdam. Alhoewel ik nog wel veel in Rotterdam te vinden ben om mijn interieurbomen te maken.

Ik begon mijn loopbaan als advocaat, maar merkte al snel dat die route niet voor mij was. Met knikkende knieΓ«n stopte ik. In diezelfde periode ging ik samenwonen met mijn vriend. Ik wilde een (kunst)boom in huis, maar vond niet wat ik zocht. Zo kwam ik op het idee voor Boommade.

Met vallen en opstaan, wist ik snel een goedlopend bedrijf op te zetten. Ik ben nog elke dag blij met mijn keuze om te gaan ondernemen, en gun dit jou ook.

Met plezier Γ©n zonder geldzorgen ondernemen, waarbij je werkt in/aan een bedrijf dat volledig bij jΓ³u past. Dit alles maakt het leven zo veel lichter en fijner!

Ik wil mijn lessen graag met jou delen. Meer vrouwen in het ondernemerschap graag!

Wie ben ik nog meer?

Ik ben niet altijd ondernemer, maar heb – zoals iedereen – meerdere rollen. Naast het zijn van ondernemer, ben ik voornamelijk – en met liefde πŸ˜‰ – tijd kwijt aan het zijn van vriendin van mijn vriend en vriendinnen, dochter van mijn ouders (aka verkapte werknemers voor Boommade) en zus van mijn broertje en zusje. Op zondagen ben ik teamgenoot, want dan hockey ik.

Fun facts

  • Ik woonde in Boedapest om daar een half jaar te studeren
  • Op dit moment reis ik met een caravan door Europa (volg ons hier)
  • Ik ben obsessed met honden, en kan niet wachten er zelf één te hebben (nu mijn vriend nog)
  • Zodra de zon schijnt, wil ik meteen naar buiten
  • Ik eet geen vlees