wie ben ik?

 

Hi! Ik ben Sophie (jan 1992). Ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam, maar ben al een aantal jaar ‘overgelopen’ naar Amsterdam. Alhoewel ik nog wel veel in Rotterdam te vinden ben om mijn interieurbomen te maken.

Ik begon mijn loopbaan als advocaat, maar merkte al snel dat die route niet voor mij was. Met knikkende knieën stopte ik. In diezelfde periode ging ik samenwonen met mijn vriend. Ik wilde een (kunst)boom in huis, maar vond niet wat ik zocht. Zo kwam ik op het idee voor Boommade.

Met vallen en opstaan, wist ik snel een goedlopend bedrijf op te zetten. Ik ben nog elke dag blij met mijn keuze om te gaan ondernemen (ik maak nog steeds bomen), en gun dit jou ook. 

Met plezier én zonder geldzorgen ondernemen, waarbij je werkt in/aan een bedrijf dat volledig bij jóu past. Dit alles maakt het leven zo veel lichter en fijner!

Ik wil mijn lessen graag met jou delen. Meer vrouwen in het ondernemerschap graag!

Wie ben ik nog meer?

Ik ben niet altijd ondernemer, maar heb – zoals iedereen – meerdere rollen. Naast het zijn van ondernemer, ben ik voornamelijk – en met liefde 😉 – tijd kwijt aan het zijn van vriendin van mijn vriend en vriendinnen, dochter van mijn ouders (aka verkapte werknemers voor Boommade) en zus van mijn broertje en zusje. Op zondagen ben ik teamgenoot, want dan hockey ik. Inmiddels ben ik ook trotse hondeigenaar. Onze hond Pollo komt van de straat uit Griekenland.

Fun facts

  • Ik woonde in Boedapest om daar een half jaar een minor te volgen, de stad heeft een bijzonder plekje in mijn hart
  • Ik reisde afgelopen half jaar met mijn vriend en Kip caravan door Europa (volg ons hier)
  • Ik ben obsessed met honden, en heb mijn vriend vijf jaar lang moeten kneden om er zelf ook een te nemen
  • Zodra de zon schijnt, wil ik meteen naar buiten
  • Ik eet geen vlees
  • In mijn studententijd (rechten in Groningen) had ik een cola light ‘verslaving’. Inmiddels is light vervangen door zero, en blijft het bij één blikje in de twee weken. 

 

Neem contact met me op:

5 + 12 =