stoppen met baan in loondienst

mijn aanbod voor jou!

Een bedrijf bouwen doe je niet in één dag. Naast de technische en juridische “hobbels”, zijn er zaken als financiën, een goed aanbod, klanten aantrekken, online zichtbaarheid en de lancering van jouw bedrijf.

Bovendien is een eigen bedrijf runnen iets anders dan in loondienst werken. Je zult zelf je werkschema bepalen, en moeten kijken naar welke zaken het belangrijkst zijn. En wat dacht je van inzicht hebben in jouw bedrijf?

Ik help je met dit alles. Na het volgen van mijn programma heb jij binnen 10 weken een sterke fundering voor jouw bedrijf gelegd. Kan je het je voorstellen: een eigen bedrijf binnen 10 weken?! Het kan.

Omdat ik wil dat je écht aan de slag gaat, krijg je persoonlijke feedback van mij. Aan de hand van het praktische – en zeer uitgebreide – stappenplan kan het niet anders dan dat jij straks ook jouw droombedrijf hebt gebouwd! Inclusief werkende website, winstgevend verdienmodel, inzicht in jouw bedrijf en een constante klantenstroom.

Ready? Let’s go!

online Traject

Het programma bestaat uit 9 modules. Elke week komt er een nieuwe module vrij. Per module ontvang je uitgebreide videotrainingen van mij waarin ik je van A tot Z meeneem in het desbetreffende onderwerp. Ook zit bij elke module een werkboek met opdrachten.

Na het bekijken van de video’s, voer je de opdrachten uit het werkboek uit. Nadat jij het programma hebt gevolgd en de opdrachten hebt gemaakt, geef ik je feedback op jouw werk.

Ik ben jouw stok achter de deur én sparringpartner. Waarom? Omdat ik het zonde zou vinden als jij jouw potentiele droombedrijf laat liggen. Omdat persoonlijke begeleiding tijd kost, heb ik maar een beperkt aantal plekken vrij voor mijn programma.

ondernemen waar beginnen ondernemende vrouw sophie deckers

in 10 weken een bloeiend bedrijf:

Je hebt een idee voor een bedrijf. En dan? Wat is de eerst stap die je zou moeten ondernemen (see what I did there)? Hoe begin je? En wat mag je echt niet vergeten? In “Je zaak op orde” vertel ik het je in een hapklaar stappenplan. Het enige dat jij hoeft te doen, is het uitvoeren van de stappen. Om vervolgens vinkjes te zetten achter de checklist.

In deze module ga je jouw bedrijfsidee concretiseren aan de hand van een aantal opdrachten. We zoomen in op het probleem dat jij oplost en voor wie. Ook ga je aan de slag met de branding van je bedrijf. Ik geloof dat jij zelf een prachtige, passende branding neer kan zetten met alle tips en tools die ik je geef.

Geld, zo belangrijk. Je gaat aan de slag met jouw (toekomstige) verdienmodel. Aan de hand van wat simpele berekeningen scheppen we orde in de zaak. Ook neem ik je mee in de wondere wereld van de financiën als ondernemer. BTW aangifte, werken met potjes en geld opzij zetten: het komt allemaal aan de orde.
Jouw bedrijf = jouw aanbod. Een goed aanbod houdt jouw bedrijf draaiende. Hierom wil je een aanbod aanbieden waar jouw klant niet omheen kan (en wil). Wat ga je precies aanbieden, en voor hoe veel geld? Wat is een passende prijs? En hoe breng je jouw aanbod aan de man? In module 4 krijg je antwoorden op deze vragen.

Het is tijd om je bedrijf naar buiten te brengen. En daar ga je natuurlijk een plan voor maken. Ik geef je tools om succesvol te lanceren, waarbij je meteen klanten zult krijgen. Als bonus krijg je een inkijkje in mijn succesvolle crowdfundingstrategie toen ik begon met ondernemen. Om te kunnen lanceren, maak je ook alvast een simpele website én begin je met je social media. 

Klanten, je hebt ze nodig! Maar waar vind je ze? En nog belangrijker: hoe vinden ze jou? Maar ook: hoe behoud je ze, hoe stel je je op (nu jij ineens de ‘baas’ bent in jouw bedrijf) en hoe ga je met ze om? In module 6 leer je alles over klanten (aantrekken) en marketing. Na deze module weet je precies hoe je ervoor zorgt dat klanten terug blijven komen en de cheerleaders worden van jouw bedrijf!

Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf. Ik ben voorstander van het zelf maken van je website, omdat je zo de vrijheid behoudt om je website zelf aan te passen. In deze module geef ik je een stappenplan voor een WordPress website. En niet zomaar een website, maar een website die gevonden wordt én geld oplevert. De module is dus zowel technisch als inhoudelijk (wat moet er op jouw website staan).

Instagram heeft bij mijn andere bedrijf gezorgd voor veel groei. Ik weet dus hoe belangrijk Instagram kan zijn. In module 8 leer je hoe jij meer klanten en volgers kunt krijgen. Maar ook hoe je het meeste uit Instagram haalt én hoe je nooit meer verlegen zult zitten om het maken van content. Omdat Instagram verslavend is, vind ik het belangrijk om zo effectief mogelijk met het kanaal om te gaan. Dus: groots resultaat behalen met zo min mogelijk tijd. 

Als ondernemer bepaal je zelf wat je wanneer doet. Vooral in het begin, als je nog niet zo veel klanten hebt. Maar op welke zaken leg je de focus? En wat zijn eigenlijk al je to do’s in een week tijd? Hoe zorg je ervoor dat je productief, creatief en gedreven blijft? Ik geef je de tips die mij hier ontzettend bij hebben geholpen. Focus is zo belangrijk (maar ook soms lastig) als je begint met ondernemen.
Gefeliciteerd! Jouw bedrijf staat! Dat mag gevierd worden! In de afrondingsfase spar je een uur met mij over onderwerpen waar je nog tegenaan loopt of waar je graag dieper op in wilt gaan. Ook kan je mijn mijn brain “picken” over jouw bedrijfsideeën, aanbod, website, of wat je dan ook maar wilt. Ik help je graag!