Gratis checklist voor het opzetten van je eigen bedrijf

Na meer dan vijf jaar vallen en opstaan, zelf aanrommelen én hulp van coaches en online programma’s kan ik nu jóu helpen bij het bouwen van een succesvol bedrijf.

Ben jij er ook klaar voor om je baan in loondienst te verruilen voor een leven vol vrijheid, voldoening en onafhankelijkheid? Zet dan nu de eerste stap.

Schrijf je hieronder in en ontvang gratis een checklist met de 9 stappen die jij als eerste mag gaan zetten.

Zodat jij met een zelfverzekerd gevoel de eerste stappen richting een eigen bedrijf kunt zetten. 

Gratis checklist!

Ontvang de checklist met de 9 eerste stappen richting jouw eigen bedrijf.

bedrijf beginnen hoe

Liever bellen of afspreken om te sparren over je bedrijf(sidee)?

Ik kies elke maand maximaal drie (beginnende) ondernemers uit om gratis verder te helpen. In een half uurtje kijk ik mee met jouw bedrijf(sidee). Ik geef aan waar je nog kansen laat liggen, en geef je extra tips en tricks! Zodat jij weer lekker verder kan.

Mail mij op hi@sophiedeckers.nl. Bellen is gratis en doe ik graag.

Mocht je ook in (de omgeving van) Amsterdam wonen, kunnen we ook even gezellig ‘live’ afspreken! 

 

Testimonials

Dankzij de praktische tips van Sophie is het beginnen van een bedrijf veel overzichtelijker dan ik dacht. Ze snijdt het in kleine stukjes. Veel stappen spreken voor zich, maar toch had ik aan veel niet gedacht! Ik weet nu hoe ik stapje voor stapje van start kan gaan.

Anniek Schepers

“Mijn telefoongesprek met Sophie smaakte naar meer. Ik vond het leuk, inspirerend en motiverend. Sophie vroeg goed door en noemde dingen waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik wilde meteen verder doorpakken, en dat ga ik nu – met behulp van haar programma – dan ook doen!

Natascha Sangers

Je titel komt hier

Ik ben net gestart met ondernemen en vind het allemaal nog heel spannend. Dus had ik Sophie gevraagd of ze een koffietje wilde doen en om me te helpen met een aantal dingen waar ik tegenaan loop. Het was superfijn om met Sophie te zitten en te horen hoe zij onderneemt. Ze geeft je direct een goed gevoel, straalt veel vertrouwen uit en haar tips zijn super concreet. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel weer naar huis en dat was wat ik nodig had!” 

Carline (liever zonder achternaam)

Je titel komt hier

Als ik bezig ben met de training, voel ik dat ik echt lekker bezig ben. Over sommige dingen had ik nog totaal niet nagedacht. Alleen al na het volgen van module 1 heb ik mijn bedrijfsnaam aangepast. Dankzij ons traject weet ik dat ik niets vergeet. Dat voelt super zeker en fijn! Ik weet zeker dat jouw training veel andere ondernemers in de dop gaat helpen.

Yara (liever zonder achternaam)

Over de gratis checklist:Dank voor het delen van deze concrete stappen! Eindelijk een goede stok achter de deur om te stoppen met uitstellen en het proces van idee naar praktijk in gang te zetten. Dit kon ik goed gebruiken, en ik weet zeker andere mensen ook!

Merel Haase