Selecteer een pagina
sophie deckers nieuw bedrijf beginnen ondernemen

Hierbij weer een update over mijn eigen proces. Als je deze updates volgt weet je dat ik bezig ben een online training voor vrouwen te maken die een eigen bedrijf willen. ⁠

Deze maand wil ik drie (van de tien) modules afmaken. De volledige inhoud, inclusief video’s, opdrachten en werkboeken. ⁠Even full focus op de online training. En om echt afstand te nemen van Boommade deze maand, zit ik in het buitenland met m’n vriend.

Het is spannend (je kent het wel: video’s/opnamen van jezelf terugzien/horen…), maar ook fijn om precies te weten wat af móet zijn. Aangezien ik de training dit jaar wil lanceren, is er nog genoeg te doen.⁠

En ja, met zo’n deadline werk ik af en toe ook in het weekend. Maar ook omdat ik afgelopen dagen weinig heb kunnen doen door Corona.

Nou, ben je weer op de hoogte. 😅 Fijn weekend!! ☀️