Selecteer een pagina
hoe beginnen met ondernemen

In module 2 van mijn aanstaande training ga je jouw bedrijfsidee concretiseren aan de hand van een aantal opdrachten. We zoomen in op het probleem dat jij oplost en voor wie. ⁠

Ook ga je aan de slag met de branding van je bedrijf. Ik geloof dat jij zelf een prachtige, passende branding neer kan zetten met alle tips en tools die ik je geef. ⁠🌟⁠

Naast alle strategie uit deze module (het is echt een knaller), gaan we ook in op jou. Omdat de opdrachten van module 2 spannend kunnen zijn, sta ik stil bij de angsten die je zult voelen als je begint met ondernemen. Die angsten zijn oké, als je er maar doorheen durft te gaan. Ik help je daarbij.

PS Voor de oplettende volger: het was natuurlijk niet de bedoeling dat module 3 eerder op mijn feed verscheen dan module 2. Maar perfectionisme gaat je niet verder helpen als je onderneemt. Foutjes maken (en erger) hoort erbij. 😅