Selecteer een pagina
je zaak op orde een bedrijf beginnen ondernemen starten met ondernemen

Je zaak op orde. Zo heet de eerste module van mijn toekomstige training Bouw een bloeiend bedrijf. Nu zal ik niet beweren dat ik zelf mijn leven altijd op orde heb. ⁠

Ik ben nogal chaotisch. Vroeger op school was ik dagelijks bij de conciërge te vinden op zoek naar mijn sleutels, telefoon, tas, jas of boeken. Nu is het met de jaren íets beter geworden, maar nog steeds is de struggle real. 🙃⁠

Wanneer je een eigen bedrijf start, wil je geen zorgen hebben over of je dingen bent vergeten. Voordat je je eerste klant binnenhaalt wil je dat je bedrijf stáát. Met de praktische checklist uit module 1 weet je zeker dat je je zaak(jes) op orde hebt. ⁠

Module 1 is een kwestie van de checklist volgen, uitvoeren en vinkjes zetten. In de bijbehorende video’s leg ik alles uitgebreid uit. Deze module geeft je gewoon een fijne en zekere basis waarop je verder kunt bouwen. ⁠

Soms kan ik bijna niet geloven dat ik tegenwoordig m’n bedrijven (ok 1 lopend bedrijf, maar working on deze ✌️) inclusief administratie, kilometerregistratie, documenten, etc. gewoon op orde heb. Het is veel makkelijker dan je denkt, en als ik het kan…⁠

💥LET OP:⁠

Omdat m’n training nog niet af is (en ik dus nog niets kan verkopen 😂), geef ik nu alvast wat stappen weg uit de checklist (zie deze post op Instagram, en swipe naar rechts). Vragen? Let me know.