Selecteer een pagina
een nieuw bedrijf starten sophie deckers

Ha guys, hierbij mijn wekelijkste update over het opzetten van een nieuw bedrijf.

Deze week ben ik mijn online academie aan het maken. Dat is simpel gezegd een website waar je inloggegevens voor nodig hebt. Zodra je mijn cursus koopt, krijg je jouw inloggegevens meteen in de mail. Ik kom daar zelf niet meer tussen.

De komende tijd ga ik de academie vullen met uitlegvideo’s, werkboeken en checklists voor de deelnemers die een bloeiend bedrijf willen.

Ik heb in twee dagen het frame van mijn online academie gebouwd. Niet dat ik wist hoe dat moest. Daar koop ik dan een cursus voor die ik stap voor stap volg. Dat is het mooie aan ondernemen: je kunt alles leren (of uitbesteden).

Moraal: je hoeft niet alles te kunnen als beginnend ondernemer. Je kan het gewoon leren. Door weken gratis YouTube video’s te kijken (zo heb ik mijn Boommade webshop en website gebouwd), door een cursus te volgen of door het volledig uit te besteden.

Mijn tip (ook zeker tegen mijzelf van vier jaar geleden): kloot niet te lang zelf aan. Fijn weekend!