Selecteer een pagina
sophie deckers nieuw bedrijf beginnen ondernemen

Hi guys! Afgelopen week zou mijn eerste “echte” werkweek worden na de sabbatical: Boommade op maandag, dinsdag en donderdag, en mijn nieuwe bedrijf op woensdag en vrijdag. Wat zal ik eens zeggen… ik was ziek. Wat een farce. Ik had dus nog minder tijd dan de twee dagen die ik er voor uittrek per week.

En tóch heb ik nog dingen kunnen doen (natuurlijk veel minder dan ik wilde). En dat brengt mij bij de volgende learning (jaja): je kan ook parttime ondernemen.

Je kan óók beginnen aan je nieuwe bedrijf naast je drukke baan en leven. Misschien wel júist. Je hebt dan geen gelddruk, maar wel tijdsdruk. En tijdsdruk maakt dat je productiever en effectiever gaat werken. Toch? Ik haal de deadline altijd nét. Maakt niet uit of de deadline over een week of 4 maanden is. Je past je daaraan aan. Je laat de onbelangrijke zaken voor wat ze zijn, en dat is juist goed.

Als je met jezelf afspreekt dat je elke maandag- en dinsdagavond drie uur aan je nieuwe bedrijf werkt, gaat dat bedrijf er gewoon komen hoor. Daar hoef je niet veel voor opzij te zetten. Vooral gewoon je telefoon uit en focus aan. En genieten, want hoe mooi is het dat je iets aan het bouwen bent waar je later de vruchten van gaat plukken!?

Leuk om van je te horen hoe jij bent begonnen/gaat beginnen met ondernemen. Ik begon fulltime met Boommade, maar ga dat nu dus parttime doen. Succes!