Selecteer een pagina
een nieuw bedrijf starten sophie deckers

Hallotjes, daar ben ik weer! Fris terug van een sabbatical van een half jaar. Volgens mijzelf van een half jaar terug had ik nu een nieuw bedrijf opgericht (zie video van vorige Instagram post). Well…. That didn’t happen.

Ik heb gedurende de reis weinig gewerkt. Mijn nieuwe training bestaat dan ook nog niet. Wel heb ik een begin gemaakt met de modules en gebeld met (wannabe) ondernemers. Dat gaf super veel energie. Ik weet dan ook zeker dan mijn training “Bouw een bloeiend bedrijf” er gaat komen. Een training die jou helpt om van je idee een winstgevend bedrijf te maken. Alleen iets minder snel dan verwacht.

Om mijzelf te motiveren ga ik hier met de billen bloot. Mijn account gaat op openbaar en ik ga hier delen over het opzetten van een nieuw bedrijf. Want ondanks dat ik al een bedrijf (Boommade) heb, is dit toch ook voor mij weer spannend.

Ik wil eerlijk en open gaan delen over welke stappen ik zet, wat niet en wat wel lukt, en welke keuzes ik maak. Oftewel: ik ga mijn ondernemerslessen met jou delen. Zo hoop ik toch een begin te maken met het motiveren van mensen om te gaan ondernemen. Want het is AWESOME (meestal).

Wil je niets missen van mijn ondernemersreis? Volg me dan op Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Op mijn website kan je ook al wat blogs lezen. Leuk om er weer te zijn, en zin om te knallen!!