Selecteer een pagina
hoe beginnen met ondernemen

In maart heb ik fulltime aan mijn nieuwe bedrijf gewerkt en drie modules van mijn training zo goed als afgemaakt. Maar ook in rust komen ideeën. Soms zelfs de beste.⁠ Een paar dagen geleden kreeg ik het idee om de modules óók los te gaan verkopen.⁠

Mijn online training zal bestaan uit de volgende modules:⁠

1. Je bedrijf op orde (10 stappenplan + checklist voor als je begint)⁠
2. Het fundament van je bedrijf (mindset, businessplan, branding)⁠
3. Financiën (verdienmodel, administratie, orde)⁠
4. Aanbod (oersterk aanbod, prijs, verkopen genereren)⁠
5. Lanceren (je bedrijf naar buiten brengen, bonus: crowdfunding)⁠
6. Klanten (vinden en behouden, omgang, marketing)⁠
7. Website (die geld oplevert, WordPress, gevonden worden)⁠
8. Instagram (voor je bedrijf laten werken, klanten, groei)⁠
9. Productief ondernemen (focus, productiviteit, creatief en gedreven blijven)⁠
10. Videobellen met mij voor sparren en vragen ⁠

Ik ben echt voorstander van het volgen van het totale programma. Zeker als je net begint. Maar als je al langer onderneemt, en je tegen een bepaald onderwerp aanloopt, kan het volgen van één module je al helpen. ⁠

Financieel gezien is dit natuurlijk erg slim. Ik kan mijn bestaande content hergebruiken en met weinig extra werk meer passief geld verdienen. Anderzijds wil ik me wel blijven richten op startende vrouw, omdat daar m’n hart sneller van gaat kloppen.⁠

Goed idee, of niet? 😄