Selecteer een pagina
je zaak op orde een bedrijf beginnen ondernemen starten met ondernemen

Een goed begin…

Is het halve werk. Daarom bied ik je graag mijn eerste module ‘Je zaak op orde’ aan voor een bizar lage prijs. In deze module leer je wat de eerste 9 stappen zijn die je mag zetten als je wil beginnen met ondernemen.

Testimonials

Dankzij de praktische tips van Sophie is het beginnen van een bedrijf veel overzichtelijker dan ik dacht. Ze snijdt het in kleine stukjes. Veel stappen spreken voor zich, maar toch had ik aan veel niet gedacht! Ik weet nu hoe ik stapje voor stapje van start kan gaan.

Anniek Schepers

“Mijn telefoongesprek met Sophie smaakte naar meer. Ik vond het leuk, inspirerend en motiverend. Sophie vroeg goed door en noemde dingen waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik wilde meteen verder doorpakken, en dat ga ik nu – met behulp van haar programma – dan ook doen!

Natascha Sangers

Je titel komt hier

Ik ben net gestart met ondernemen en vind het allemaal nog heel spannend. Dus had ik Sophie gevraagd of ze een koffietje wilde doen en om me te helpen met een aantal dingen waar ik tegenaan loop. Het was superfijn om met Sophie te zitten en te horen hoe zij onderneemt. Ze geeft je direct een goed gevoel, straalt veel vertrouwen uit en haar tips zijn super concreet. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel weer naar huis en dat was wat ik nodig had!” 

Carline (liever zonder achternaam)

Je titel komt hier

Als ik bezig ben met de training, voel ik dat ik echt lekker bezig ben. Over sommige dingen had ik nog totaal niet nagedacht. Alleen al na het volgen van module 1 heb ik mijn bedrijfsnaam aangepast. Dankzij ons traject weet ik dat ik niets vergeet. Dat voelt super zeker en fijn! Ik weet zeker dat jouw training veel andere ondernemers in de dop gaat helpen.

Yara (liever zonder achternaam)