Selecteer een pagina

Welkom, ondernemer to be!

Ontvang straks als eerste mijn beste business tips [wachtlijst]:

[mc4wp_form id=”32″]

Op dit moment ben ik bezig met het (meer) uitbesteden van mijn bedrijf Boommade. Zodra dat staat, word ik hier actiever. Zin in!

Sophie Deckers
Sophie Deckers

Van zaadje in je hoofd, naar bloeiend bedrijf

Ik help je om van een idee in je hoofd, een bloeiend bedrijf te maken. De afgelopen drie jaar heb ik van een idee in mijn hoofd een succesvol bedrijf weten bouwen. Ondernemen zonder geldzorgen: dat gun ik jou ook!

Wat bied ik aan?

In mijn uitgebreide online training geef ik je alle informatie die jij nodig hebt om snel een stevig bedrijf op te richten. De training is praktisch en duidelijk, waardoor jij direct aan de slag kunt. Ik geef je de tools die ervoor zullen zorgen dat jij kunt ondernemen zonder stress over je inkomsten.

Voor wie?

Mijn training is voor ondernemers to be die meteen góed willen beginnen. (En ja, je kan ook ondernemen naast je baan in loondienst.) Mijn hart gaat sneller kloppen van vrouwen die een bedrijfsidee hebben dat de wereld – op wat voor manier dan ook – een stukje mooier maakt. Want jouw idee is het waard om aan de wereld te laten zien!

Mijn website wordt binnenkort verder aangevuld