stoppen met baan in loondienst

Training: Bouw een bloeiend bedrijf

Meer gelukkige en onafhankelijke vrouwen met bloeiende bedrijven. Daar hoop ik een bijdrage aan te leveren met mijn training.

De online training ‘Bouw een bloeiend bedrijf’ helpt hoogopgeleide vrouwen (23-35 jaar) die een voor zichzelf willen beginnen.

Beginnen met ondernemen is spannend en nieuw. Veel vrouwen – die eerder in loondienst werkten – willen wel voor zichzelf beginnen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Hierdoor klooien ze maar wat aan, en komt hun idee niet van de grond.

Mijn online training geeft startende ondernemers alle tools om goed en snel van start te gaan met hun bedrijf. Je hoeft niet langer zelf aan te modderen, maar kan direct goed beginnen. Dankzij dit totaalprogramma – dat ik heb opgesteld na jaren zelf ondernemen – kan ook jij je hart volgen en leven van je eigen bloeiende bedrijf.

Mijn aanbod voor jou

Een bedrijf bouwen doe je niet in één dag. Naast de technische en juridische “hobbels”, zijn er zaken als financiën, een goed aanbod, klanten aantrekken, online zichtbaarheid en de lancering van jouw bedrijf.

Bovendien is een eigen bedrijf runnen iets anders dan in loondienst werken. Je zult zelf je werkschema bepalen, en moeten kijken naar welke zaken prioriteit hebben. En wat dacht je van financieel inzicht hebben in jouw bedrijf?

Ik help je met dit alles. Na het volgen van mijn programma heb jij binnen 10 weken een sterke fundering voor jouw bedrijf gelegd. Kan je het je voorstellen: een eigen bedrijf binnen 10 weken?! Het kan.

Omdat ik wil dat je écht aan de slag gaat, krijg je persoonlijke feedback van mij. Aan de hand van het praktische – en zeer uitgebreide – stappenplan kan het niet anders dan dat jij straks ook jouw droombedrijf hebt gebouwd! Inclusief werkende website, winstgevend verdienmodel, inzicht in jouw bedrijf en een constante klantenstroom. Dit alles zodat jij in vrijheid kan genieten van je bedrijf en je leven. Hoe fijn is dat?

Ready? Let’s go!

ondernemen

Online training

De online training bestaat uit 9 modules. Elke week komt er een nieuwe module vrij. Per module ontvang je uitgebreide videotrainingen van mij waarin ik je van A tot Z meeneem in het desbetreffende onderwerp. Ook zit bij elke module een werkboek met opdrachten.

Na het bekijken van de video’s, voer je de opdrachten uit het werkboek uit. Als je kiest voor de VIP versie van mijn training, geef ik je feedback op jouw werk tijdens onze 1 op 1 sessies na elke module.

Ik ben jouw stok achter de deur én sparringpartner. Waarom? Omdat ik het zonde zou vinden als jij jouw potentiele droombedrijf laat liggen. Omdat persoonlijke begeleiding tijd kost, heb ik maar een beperkt aantal plekken vrij voor mijn programma.

ondernemen waar beginnen ondernemende vrouw sophie deckers

in 10 weken een bloeiend bedrijf:

Je hebt een idee voor een bedrijf. En dan? Wat is de eerst stap die je zou moeten ondernemen (see what I did there)? Hoe begin je? En wat mag je echt niet vergeten? In “Je zaak op orde” vertel ik het je in een hapklaar stappenplan. Het enige dat jij hoeft te doen, is het uitvoeren van de stappen. Om vervolgens vinkjes te zetten achter de checklist.

In deze uitgebreide module ga je jouw bedrijfsidee concretiseren aan de hand van een aantal opdrachten. We zoomen in op het probleem dat jij oplost en voor wie. Ook ga je aan de slag met de branding van je bedrijf. Ik geloof dat jij zelf een prachtige, passende branding neer kan zetten met alle tips en tools die ik je geef.

Klanten, je hebt ze nodig! Waar vind je ze? En nog belangrijker: hoe vinden ze jou? Maar ook: hoe behoud je ze, hoe stel je je op en hoe ga je met ze om? In module 3 leer je alles over het bereiken van jouw ideale klant. Na deze module weet je precies hoe je ervoor zorgt dat klanten terug blijven komen en de cheerleaders worden van jouw bedrijf.

Jouw bedrijf = jouw aanbod. Een goed aanbod houdt jouw bedrijf draaiende. Hierom wil je een aanbod aanbieden waar jouw klant niet omheen kan (en wil). Wat ga je precies aanbieden, en voor hoe veel geld? En, niet onbelangrijk, hoe breng je jouw aanbod aan de man (of vrouw :)) ? In module 4 krijg je antwoorden op deze vragen.

Geld, zo belangrijk. Je gaat aan de slag met jouw (toekomstige) verdienmodel. Aan de hand van wat simpele berekeningen scheppen we orde in de zaak. Ook neem ik je mee in de wondere wereld van de financiën en belastingen waar je rekening mee moet houden als ondernemer. 

Online marketing heeft bij mijn eerste bedrijf gezorgd voor veel groei. Ik weet dus hoe belangrijk en waardevol dit is. In module 6 leer je hoe jij meer klanten uit social media krijgt. Maar ook hoe je het meeste uit social media haalt én hoe je nooit meer verlegen zult zitten om het maken van content. Omdat social media verslavend is, wil je met zo min mogelijk tijd een zo groots mogelijk resultaat behalen. 

Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf. Ik ben voorstander van het zelf maken van je website, omdat je zo de vrijheid behoudt om je website zelf aan te passen. In deze module geef ik je een stappenplan voor een WordPress website. En niet zomaar een website, maar een website die gevonden wordt én geld oplevert. De module is dus zowel technisch als inhoudelijk (wat moet er op jouw website staan).

Het is tijd om je bedrijf naar buiten te brengen. En daar ga je natuurlijk een ijzersterk plan voor maken. Ik geef je tools om je bedrijf – met aanbod – succesvol kan lanceren, waarbij je meteen klanten zult krijgen. Als extraatje krijg je een inkijkje in mijn succesvolle crowdfundingstrategie toen ik begon met ondernemen.

Als ondernemer bepaal je zelf wat je wanneer doet. Vooral in het begin, als je nog niet zo veel klanten hebt. Maar op welke zaken leg je de focus? En wat zijn eigenlijk al je to do’s in een week tijd? Hoe zorg je ervoor dat je productief, creatief en gedreven blijft? Ik geef je de tips die mij hier ontzettend bij hebben geholpen. Focus is zo belangrijk (maar ook soms lastig) als je begint met ondernemen.

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf staat! Dat mag gevierd worden! In de afrondingsfase spar je een uur met mij over onderwerpen waar je nog tegenaan loopt of waar je graag dieper op in wil gaan. Ook kan je mijn mijn brain “picken” over jouw bedrijfsideeën, aanbod, website, of wat je maar wil. Ik help je graag!

Pakketten

Testimonials

Hier komen de reviews van de pilotklanten die op dit moment de training aan het volgen zijn! Ook pilotklant worden voor een mooie korting? Vul dan onderstaand formulier in!

Sophie | Maker training

Hier komen de reviews van de pilotklanten die op dit moment de training aan het volgen zijn! Ook pilotklant worden voor een mooie korting? Vul dan onderstaand formulier in!

Sophie | Maker training

Doe je mee?

Ben jij klaar voor jouw eigen bedrijf? Te gek! Op dit moment ben ik bezig met het finetunen en testen van mijn training samen met een aantal pilotklanten. Dit zijn vrouwen zoals jij.

Lijkt het uittesten van mijn training jou ook wat? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Wie weet zijn wij een match, en kan jij mijn training nu al tegen hoge korting volgen! Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

11 + 9 =