TRAINING: BOUW een bloeiend bedrijf

Meer gelukkige en onafhankelijke vrouwen* met bloeiende bedrijven. Daar hoop ik (Sophie) een bijdrage aan te leveren met mijn training.

Beginnen met ondernemen is spannend en nieuw. Je werkte eerst in loondienst, en je weet simpelweg niet waar je moet beginnen om een bedrijf op te zetten. Hierdoor klooi je maar wat aan, en komt je idee niet van de grond. En dat is logisch, want echt succes behaal je pas als je weet wat je doet. 

Mijn online training geeft jou alle tools om snel en resultaatgericht van start te gaan met je bedrijf. Je hoeft niet langer zelf aan te modderen, maar kan direct goed beginnen. Dankzij dit totaalprogramma – dat ik heb opgesteld na jaren zelf ondernemen – kan ook jij je hart volgen en leven van je eigen bloeiende bedrijf.

Ben jij een hoogopgeleide vrouw* die voor zichzelf wil beginnen? Dan helpt mijn training ‘Bouw een bloeiend bedrijf’ jou!

*Niet-vrouwen ook welkom. 😉 

ben je klaar met zelf aanrommelen zonder echt succes? 

Ik begrijp het: je wil ondernemen, om onder andere zélf keuzes te kunnen maken. Maar dat betekent niet dat je zelf het wiel uit hoeft te vinden.

Het is zonde om je tijd te verdoen aan to do’s die je waarschijnlijk helemaal niet verder gaan helpen.

Er is een veel snellere weg naar het hebben van een bloeiend bedrijf. Ik help je daar graag bij.

Na het volgen van mijn uitgebreide programma heb jij binnen 5 maanden jóuw eigen bedrijf! Het kan, écht.

Aan de hand van alle praktische en uitgebreide modules kan het niet anders dan dat jij straks ook jouw droombedrijf hebt gebouwd! Inclusief werkende website, winstgevend verdienmodel, inzicht in jouw bedrijf en een constante klantenstroom.

Dit alles zodat jij in vrijheid kan genieten van je bedrijf en je leven. 

Ready? Let’s go!

Wanneer is de training Bouw een Bloeiend Bedrijf voor jou?

✅️ Je vindt het spannend, maar voelt ook dat het jouw tijd is. Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je wil je hart volgen en stoppen met uitstellen.

✅️ Je bent klaar met zelf aanrommelen, en wil nu zonder omwegen of geldstress ondernemen.

✅️ Je bent al ondernemer, maar je mist een duidelijke strategie. De verkopen vallen tegen, waardoor je minder plezier hebt in het ondernemerschap en af en toe twijfelt over of je door moet zetten.  

✅️ Je gunt jezelf een vrij leven vol voldoening. 

✅️ Je werkt nog in loondienst, maar je hebt de ambitie om (naast je baan) te gaan ondernemen. 

✅️ Je wil breed ‘opgeleid’ worden, omdat je beseft dat je als startende ondernemer veel verschillende rollen te vervullen hebt.

Ik help je graag!

Online training

De online training bestaat uit 9 modules. Elke week komt er een nieuwe module vrij. Per module ontvang je uitgebreide videotrainingen van mij waarin ik je van A tot Z meeneem in het desbetreffende onderwerp. Ook zit bij elke module een werkboek met opdrachten.

Als je kiest voor de VIP versie van de training, geef ik je persoonlijke feedback op jouw werk tijdens onze 1 op 1 sessies na elke module.

Ik ben jouw stok achter de deur én sparringpartner. Waarom? Omdat ik het zonde zou vinden als jij jouw potentiele droombedrijf laat liggen. Omdat persoonlijke begeleiding tijd kost, heb ik maar een beperkt aantal plekken vrij voor mijn VIP programma.

training bouw een bloeiend bedrijf:

Je hebt een idee voor een bedrijf. En dan? Wat is de eerst stap die je zou moeten ondernemen (see what I did there)? Hoe begin je? En wat mag je echt niet vergeten? In “Je zaak op orde” vertel ik het je in een hapklaar stappenplan. Het enige dat jij hoeft te doen, is het uitvoeren van de stappen. Om vervolgens vinkjes te zetten achter de checklist.

In deze uitgebreide module ga je jouw bedrijfsidee concretiseren aan de hand van een aantal opdrachten. We zoomen in op het probleem dat jij oplost en voor wie. Ook ga je aan de slag met de branding van je bedrijf. Ik geloof dat jij zelf een prachtige, passende branding neer kan zetten met alle tips en tools die ik je geef.

Klanten, je hebt ze nodig! Waar vind je ze? En nog belangrijker: hoe vinden ze jou? Maar ook: hoe behoud je ze, hoe stel je je op en hoe ga je met ze om? In module 3 leer je alles over het bereiken van jouw ideale klant. Na deze module weet je precies hoe je ervoor zorgt dat klanten terug blijven komen en de cheerleaders worden van jouw bedrijf.

Jouw bedrijf = jouw aanbod. Een goed aanbod houdt jouw bedrijf draaiende. Wat ga je precies aanbieden, en voor hoe veel geld? En, niet onbelangrijk, hoe presenteer je jouw aanbod? In module 4 krijg je de antwoorden op deze vragen. Na de module heb jij een strategisch aanbod neergezet waar klanten niet omheen kunnen en willen. 

Geld, zo belangrijk. Wat is er voor nodig om winstgevend te worden? En hoe gaan we daar komen? In deze module maken we een geldplan: zowel voor de korte termijn als de lange termijn. We scheppen – aan de hand van een aantal simpele berekeningen – financieel overzicht. Ook neem ik je mee in de wondere wereld van financiën en belastingen waar je rekening mee moet houden als ondernemer. 

Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf. Ik ben voorstander van het zelf maken van je website, omdat je zo de vrijheid behoudt om je website zelf aan te passen. In deze module geef ik je een stappenplan voor een WordPress website. En niet zomaar een website, maar een website die gevonden wordt én geld oplevert. De module is dus zowel technisch als inhoudelijk (wat moet er op jouw website staan).

Online marketing heeft mijn eerste bedrijf veel groei opgeleverd in zowel volgers, als klanten en omzet. Ik weet dus hoe belangrijk en waardevol dit is. Ik leer je hoe jij klanten uit (onder andere) social media krijgt. Maar ook hoe je het meeste uit online marketing haalt én hoe je nooit meer verlegen zult zitten om het maken van content. Je maakt een plan waarbij jij in zo min mogelijk tijd een zo groots mogelijk resultaat behaalt. 

Het is tijd om je bedrijf naar buiten te brengen. En daar ga je natuurlijk een ijzersterk plan voor maken. Ik geef je de tools om je bedrijf – met aanbod – succesvol te lanceren, waarbij je meteen klanten zult krijgen. Als extraatje krijg je een inkijkje in mijn succesvolle crowdfundingstrategie toen ik begon met ondernemen.

Als ondernemer bepaal je zelf wat je wanneer doet. Vooral in het begin, als je nog niet zo veel klanten hebt. Maar op welke zaken leg je de focus? En wat zijn eigenlijk al je to do’s in een week tijd? Hoe zorg je ervoor dat je productief, creatief en gedreven blijft? Ik geef je de tips die mij hier ontzettend bij hebben geholpen. Focus is zo belangrijk (maar ook soms lastig) als je begint met ondernemen.

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf staat! Dat mag gevierd worden! In de afrondingsfase spar je een uur met mij over onderwerpen waar je nog tegenaan loopt of waar je graag dieper op in wil gaan. Ook kan je mijn mijn brain “picken” over jouw bedrijfsideeën, aanbod, website, of wat je maar wil. Ik help je graag!

“Via LinkedIn zag ik de training van Sophie voorbijkomen. Ik liep al jaren rond met een abstract bedrijfsidee, maar wist nog niet de precieze invulling daarvan. Ook wist ik niet waar ik moest starten. Ik twijfelde: zou ik met slechts 9 modules daadwerkelijk een volledig bedrijf kunnen opzetten?

Toch ging ik ervoor. Ik wilde in beweging komen en de training kwam op een goed moment: het was de duw in de rug die ik nodig had.

Een bedrijf starten voelde als een enorm grote berg om te beklimmen. De training heeft mij stap voor stap omhoog geholpen. Want voor ik het wist, stond ik bovenaan de berg.

Het programma is heel helder opgezet. Aan het eind van elke module stond ik weer te kijken van wat ik had neergezet. Hierdoor werd ik steeds weer gemotiveerd om verder te gaan. Het heeft me zo veel plezier gegeven om bezig te gaan met iets wat zo dicht bij mijn hart ligt.

Door de positiviteit en power van Sophie werd ik aangemoedigd om te blijven knallen. Sophie is empathisch, oprecht en enthousiast. Ze luistert goed, heeft geduld en was met haar volledige aandacht bij mij. Ook is ze down-to-earth en eerlijk: ze durfde me de schop onder mijn kont te geven wanneer ik die nodig had.

Ik gun iedereen deze training die met een (vaag) idee rondloopt voor een bedrijf. Je kan de training ook naast een vaste baan volgen (heb ik gedaan). Het geeft gewoon ontzettend veel energie om met je eigen persoonlijke project aan de slag te gaan. Als laatste: Sophie écht de allerbeste business coach die je maar kunt wensen!”

Florine van den Bent (coach) – VIP pakket

“Ik zag Sophie’s posts over ondernemen, en heb toen contact met haar opgenomen. Ik wilde ook voor mezelf beginnen, maar had behoefte aan structuur. Ik wist totaal niet waar ik aan begon, welke stappen ik allemaal moest nemen, wat ik moest doen aan marketing, wat zou mijn verdienmodel worden etc. Ik zocht houvast en begeleiding, en wilde op een leuke en constructieve manier aan de slag met mijn bedrijf.

De training gaf mij duidelijkheid in welke stappen ik moest nemen. Het was heel fijn om een lijstje te hebben met taken die ik moest afwerken om zo een goede start te hebben. Vervolgens zijn we meer de inhoud in gegaan. Hoe zet ik mezelf neer, waar sta ik voor en waar staat mijn bedrijf voor. Hier had ik zelf nog niet goed over nagedacht en de training heeft mij zo geholpen om dit vorm te geven! Ook heeft het mij heel erg geholpen te bepalen wie mijn doelgroep is en waar ik mij op wil focussen.

De sessies met Sophie waren altijd heel prettig en open. Ze stelt de juiste vragen en het is heel fijn om met haar te praten. Sophie geeft goede tips en is gestructureerd. Omdat ze veel ervaring heeft, weet ze op veel vragen antwoorden. Tegelijkertijd liet ze ook ruimte voor mijn gedachtes.

Ik raad iedereen die van plan is om een bedrijf op te zetten de training aan. Ik heb tijdens het volgen van de training mijn omzetdoel al behaald! Het is echt fijn om gestructureerd aan de slag te gaan met je bedrijf en nieuwe inzichten te krijgen. Het zal je verbazen waar je allemaal over na moet denken en hoe belangrijk het is om dat in het begin van het opzetten van je bedrijf te doen.”

Lianne Hoorntje (advocaat) – VIP pakket

“Ik kwam via een vriend bij de training Bouw een Bloeiend Bedrijf van Sophie terecht. Ik wilde een tweede bedrijf starten en wilde dat op een gestructureerde manier doen. Ik wilde zeker weten dat ik aan alles dacht en niets zou vergeten.

Omdat ik al ondernemer was, was ik benieuwd in hoeverre de training me nieuwe kennis en informatie zou geven.

Nou, die nieuwe informatie kreeg ik. Tijdens een super intensief (positief) en leerzaam traject. Dankzij Sophie begrijp ik het vak ondernemen nu beter waardoor ik andere stappen ben gaan zetten. Voor beide bedrijven heb ik echt interessante inzichten opgedaan die ik meteen kon toepassen. Ik heb vooral nieuwe manieren van werken ontdekt op het gebied van marketing, bedrijfsvoering en planning.

Werken met Sophie was super fijn. Heel open, eerlijk en heldere communicatie. Het was heel waardevol om met iemand te kunnen sparren die ervaring heeft en al twee succesvolle bedrijven heeft opgezet. Als ondernemer kan je best wel in je eigen hoofd zitten. Door samen te sparren kwam ik sneller verder. Super bedankt, Sophie! Ik hoop dat we nog contact blijven houden en dat de training een succes wordt!

PS Tijdens de lancering van mijn bedrijf viel ik dagelijks terug op de module over marketing!”

Sofie Rijnsaardt (trainer) – VIP pakket

“Ik dacht na over ondernemen en had daar een plan voor in mijn hoofd, maar voelde nog niet voldoende vertrouwen om het daadwerkelijk op te starten. Ik twijfelde nog over of ik echt wilde ondernemen en of hierom investeren in de training Bouw een Bloeiend Bedrijf slim zou zijn. Toch besloot ik er voor te gaan.

De training heeft me handvatten gegeven voor het opzetten van mijn bedrijf en bedrijfsplan. De sessies met Sophie waren fijn, omdat Sophie een geduldig persoon is die de juiste vragen stelt.

Ik zou de training aanraden aan iedereen die een eigen business wil starten, omdat ieder hier op zijn/haar eigen manier hier wat aan kan hebben. Huidige stand van zaken: ik onderneem nu met veel plezier fulltime en heb genoeg klussen die me bezighouden! Heel veel dank voor alle waardevolle lessen!”

Laura Zegger (zakelijk event planner) – VIP pakket

Meer reviews

Je titel komt hier

De training van Sophie zorgde ervoor dat ik direct tot actie over ging. Niet twijfelen maar doen! Door het enthousiasme waarmee Sophie haar modules geeft wordt je direct geprikkeld. Het is overzichtelijk en biedt overzicht en handige tips voor een georganiseerde start van je bedrijf. Zelfs voor mij saaie onderwerpen (als financiën) werden leuk gemaakt. Na jaren van ‘half-ondernemen’ ga ik nu echt vol voor mijn bedrijf! Ik weet wat ik moet doen, en welke stappen ik moet nemen om succesvol te ondernemen. “

Ellen (liever zonder achternaam)

“Mijn telefoongesprek met Sophie smaakte naar meer. Ik vond het leuk, inspirerend en motiverend. Sophie vroeg goed door en noemde dingen waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik wilde meteen verder doorpakken, en dat ga ik nu – met behulp van haar programma – dan ook doen!

Natascha Sangers

Dankzij de praktische tips van Sophie is het beginnen van een bedrijf veel overzichtelijker dan ik dacht. Ze snijdt het in kleine stukjes. Veel stappen spreken voor zich, maar toch had ik aan veel niet gedacht! Ik weet nu hoe ik stapje voor stapje van start kan gaan.

Anniek Schepers over module 1

Je titel komt hier

Ik ben net gestart met ondernemen en vind het allemaal nog heel spannend. Dus had ik Sophie gevraagd of ze een koffietje wilde doen en om me te helpen met een aantal dingen waar ik tegenaan loop. Het was superfijn om met Sophie te zitten en te horen hoe zij onderneemt. Ze geeft je direct een goed gevoel, straalt veel vertrouwen uit en haar tips zijn super concreet. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel weer naar huis en dat was wat ik nodig had!” 

Carline (liever zonder achternaam)

Je titel komt hier

Als ik bezig ben met de training, voel ik dat ik echt lekker bezig ben. Over sommige dingen had ik nog totaal niet nagedacht. Alleen al na het volgen van module 1 heb ik mijn bedrijfsnaam aangepast. Dankzij ons traject weet ik dat ik niets vergeet. Dat voelt super zeker en fijn! Ik weet zeker dat jouw training veel andere ondernemers in de dop gaat helpen.

Yara (liever zonder achternaam)

Je titel komt hier

Ik keek best wel op tegen deze module. Marketing is buiten mijn comfort zone. Maar na het volgen van de module weet ik dat online marketing breder is dan ik dacht. Ik had zelf nooit gedacht aan het geven van webinars of het uitsturen van e-mails. Daar wil ik nu – naast mijn social media – mee aan de slag. Ik weet wat me te doen staat. Ik heb meer overzicht en het vertrouwen dat ook ik goed kan worden in online marketing. Dat had ik van tevoren nooit verwacht.

Natalie over module 6

Je titel komt hier

Als startende ondernemer komt er zo veel op je af. In je hoofd ben je al 768 stappen verder, en wíl je daar al zijn. Met jouw training ga ik stap voor stap. Dit geeft rust. Ik ben pas net klaar met module 1 en ben nu al zo blij met de training. Ik had alleen deze stappen nooit bedacht of gezet! Je video’s in de online leeromgeving kijken prettig, omdat ze bondig zijn en toch vol informatie zitten.

Anne (liever zonder achternaam)

Je titel komt hier

“Iets wat heel groot en ingewikkeld voelt als je eraan begint (een eigen bedrijf opzetten), heeft Sophie in goede stapjes opgeknipt. Ik werd volledig aan de hand mee genomen. De modules zijn duidelijk en hebben een logische opbouw. Op het einde komt alles samen. Ik werd super enthousiast van het volgen van de modules. Sophie is eerlijk en straight forward: ‘Dit is wat allemaal bij ondernemen komt kijken en dit is wat je er voor over moet hebben’. Ik vond zelf de voorbeelden die Sophie gaf erg fijn. Dit maakte de training overzichtelijk en minder overwhelming.”

Fleur de Boer

Bereik een vrij leven vol voldoening

met het pakket dat bij jou past: