Nieuwe bedrijf starten #1

 

Nieuwe bedrijf starten #1

🖐Hallotjes, daar ben ik weer! Fris terug van een sabbatical van een half jaar. Volgens mijzelf van een half jaar terug had ik nu een nieuw bedrijf opgericht (zie video van vorige post). Well…. that didn’t happen.

Ik heb gedurende de reis weinig gewerkt. Mijn nieuwe training is dan ook nog niet af. Wel heb ik gebeld met (wannabe) ondernemers. Dat gaf super veel energie en richting. Ik weet dan ook zeker dan mijn training “Bouw een bloeiend bedrijf” er gaat komen. Een training die jou helpt om van je idee een winstgevend bedrijf te maken. Alleen iets minder snel dan verwacht.

Om mijzelf te motiveren ga ik hier met de billen bloot. Mijn account gaat op openbaar en ik ga hier delen over het opzetten van een nieuw bedrijf. Want ondanks dat ik al een bedrijf (@boommade.nl) heb, is dit toch ook voor mij weer spannend.

Ik wil eerlijk en open gaan delen over welke stappen ik zet, wat niet en wat wel lukt, en welke keuzes ik maak. Oftewel: ik ga mijn ondernemerslessen met jou delen. Zo hoop ik een begin te maken met het motiveren van mensen om te gaan ondernemen. Want het is AWESOME (meestal🤣).

Wil je niets missen van mijn ondernemersreis? Schrijf je dan alvast in voor mijn nieuwsbrief (link in bio). Op mijn website kan je ook al wat blogs lezen. Leuk om er weer te zijn, en zin om te knallen! Tot snel.🔥.